perjantai 3. heinäkuuta 2009

Perjantai ja vapaa :-)

Hello! Pitkästä aikaa taas päivitettyä tietoa :-)
Kesää on nyt piisannut, helle meitä hellinyt ja kerran ukkonen jyrähtänyt. Kylläpä olikin runollista :-)Laitan tänne muutaman kuvan menneeltä viikolta. Huh huh huh ;-)Auringon paiste oli ihanaa kun sai olla terassilla varjossa. Kuva kyllä laiturilta otettu :-)

Kyllä lämpö on kivaa jos ei ole töissä. Alla Laajavuoren kisakeskuksen pihasta otettu kuva, oltiin tarkkailemassa pallojen nousua ( joka ei tapahtunutkaan). Kotiin poistumme paikallista aikaa 23.40 ja mitään ei meille näkynyt. Tämä siis tapahtui kesäkuun puolella.


Ollaan vietetty aikaa....Serkkulikka Heli piipahti muutaman päivän täällä, oli lomareissulla mukanaan Milo joka nautti täysin rinnoin järvestä :-) . Meri oli meitä viihdyttämässä pari päivää, ui ja ilakoi paarmojen seassa. Keskiviikkona käytiin kaupungilla, minulle tuli kutsu veripalvelusta. Taas huutava pula verestä, joten sinne oli tietysti mentävä. Vilkaistiin samalla Millan liikettä. Pois lähtiessä haimme auton Sallilta ja moikattiin Anua. Ollaan vierailtu Rami-papan ja Raijan sekä Seija-mummon tykönä. Kuvattu on taas vaikka sun mitä, vettä, aurinkoa kukkia, kärpäsiä, lintuja, koiria ja ehkä vähän ihmisiä :-) Heli ja Milo lymyilee kukka"puskan" takana
Sorsan pojat jotka emo toi pullan toivossa norkoilemaan laiturin viereen. Emme kuitenkaan syötä niitä, paskovat muuten jokapaikan. Tulevat sisälle asti kun ovat niin kesyjä. Emolla oli täysi työ pitää katraansa kasassa ja meteli sen mukainen, Miloa ei kiinnostanut kovinkaan paljon linnut.
Kun pullaa ei herunut niin emo vei pojat kaislikkoon, kaislikossa suhisee :-) voitte etsiä kaikki pojat ja kertoa minulle monta löytyi :-)
Tässä Heli harjoittelee Milon kanssa valotuksen säätämistä :-) Milo on vain rekvisiittaa. Sitten siirryimmekin Päivänliljojen ääreen ja Milo oli lopen kyllästynyt :-) Kyllä sen oli rankkaa olla mallina, katso sinne, katso tänne, missä Pia jne.
Ollaan täällä rannoilla oleskeltu, saunottu ja uitu :-) Suvi, Anu, Tuija ja Jaani pyörähtivät kuka minäkin päivänä ja millä perhekokoonpanolla kukin. Aika juoksi siivillä ja nyt pitäisi aloittaa suunnittelemaan mitä tekisi huomenna grafiikassa. Olli on lähdössä Ahvenistolle??? muistaakseni se oli paikan nimi. Nyt pitää aloittaa jonkin asteinen siivous jotta voi viikonlopun ottaa vastaan ;-) saunaoluet kylmään ja saunaan tulet kohta. Ihanaa, ihanaa ja vielä kerran ihanaa. Vielä yksi kuva

Hei hei ja moi moi, olkaa iloisia kelistä kuin kelistä, tämä on suomen kesää parhaimmillaan.

Ei kommentteja: