perjantai 25. syyskuuta 2009

Perjantai 25.9

Torstaina oltiin kaupungissa illalla tienamassa ilmainen 4 vrk hotelliloma. Kotiin päin tullessa oli melkoisen hieno iltataivas. Siistä kiertoteitse kotiin ja kamera lauloi.

Tämä kuva on otettu etelään päin. Kaikki kuvat on otettu n. 15 minuutissa.
Ensin ajoin Kallioplanetaarion parkkikselle, ei onnistunut oli liikaa puita edessä, siitä jatkui matka tähtitornille, ei mitään tulosta. Vastassa yksityistie ja jonkun piha. Vaihtoehtona jäädä äkkäilemään siihen paikkaan tai peruutta auto ja lähteä tutkimaan muita mahdollisuuksia. Matka jatkui, käännytin sitten Pohjoispään tielle eli vastarannan kautta tulin kotiin. Ylä ja alakuva ovatkin siitä otettuja.
Tämä on länteen kuvattu.
Olli soitti tässä vaiheessa että mitä oli tapahtunut ja mihin olin jäänyt :-) no ymmärsi kyllä sitten kun selitin että olinkin lähtenyt pilvien bongaus reissulle. Alakuvat ovatkin sitten meidän "pihatieltä" ja pihasta. Oli kyllä komea taivas kun lähdin postilaatikoilta laskeutumaan kohti rantaa. Kuva on otettu kohti länttä.

Oli kyllä tosi hienon näköistä. Alakuva otettu etelään päin. Eikö olekin hienon näköisiä- ja värisiä nuo pilvet.

Alakuva otettu meidän pihasta lounaaseen, pilvimuodostelma muistuttaa aivan sientä. Kuvat eivät ikinä vastaa sitä mitä silmä näkee mutta näissä on sitä jotain mitä taivas silloin tarjoili :-)

Tässä kuvassa näyttää jo huomattavasti vaaleammalta kun kaikki pilvet olivat jo hajonneet ja aurinko laskee tuonne vaalentaen kaiken.

Tälläinen taivas tällä kertaa :-)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Olihan hieno taivas! Kiitos kun jaksoit ajella ympäri kyliä etsimässä hyviä kuvauskulmia:-)