lauantai 16. tammikuuta 2010

19.1.2010

Moikka moi taas pitkästä aikaa. Viikko on hurahtanut hetkessä. Vietettiin rauhallista viikonloppua, Henkka ja Sini tuli lauantaina pitkästä aikaa yökylään mukanaan Tico hössöttäjä. Se on jo kohta vuoden ja edelleen käyttäytyy kuin puupää =)
Muut tuijottivat Jypin peliä ja minulla on aikaa kirjoitella. Illemmalla pelattiin Ubongoa, uutta peliä jossa kerätään "jalokiviä" ihan hauska peli =)
Sunnuntai-aamuna Avaraa luontoa ja peliä =) Puolenpäivän jälkeen tulikin Tarja H ulkoilemaan, lähdimme metsään lumikengillä. Tarkoituksena oli ottaa Tarjalle kuvia joista hän tekisi tauluja ( valokuvana). Kuin kunnon kuvaaja konsanaa kuvaussessio meni hyvin = O Jos joku haluaa lisätietoja niin ottakaa yhteys Tarjaan =) =)
Lintuja bongattu ja vietetty ulkoelämää muutenkin. Opiston kurssit alkoivat viimeviikolla, jatkoin sitä minun kuutamotaulua. Kyllä tuottaa mulle päänvaivaa :(
Kelit on olleet suotuisat ja pakkasta 10 asteen hujakoilla koko viikon. Perjantaina näin ja kuvasin yli 1000 tilhen parvea Jyväskylän Kortepohjassa, kyllä en eläessäni ole nähnyt sellaista määrää lintuja kerralla saatika tilhiä. Kaikki te tiedätte sen kauniin helinän mitä nuo linnut pitävät ja se * 100 Kuvassa näkyy parvesta noin neljännes jos sitäkään. Veljeni ja avovaimonsa olivat menneet salaa naimisiin 8.1 Kuulin asiasta 12.1 tiistaina kaupungilla ,tuntemattoman naishenkilön suusta =O Voitte vain kuvitella kuinka olin hämmästynyt. Meitä on yksi Malinen lisää suvussa =) ONNEA heille, hyvän valinnan tekivät molemmat =) Lapset olivat Tuijan kanssa järjestäneet kakkukahvit meille sisaruksille ja vanhemmille =) Kiitos Iina, Aleksi, Joona ja Tuija, kakku oli oikein maittavaa ja kuvia ( hääjuhla) kuviakin otettiin muutama. Ei sitä välttämättä hääparin tarvitse paikalla olla kun juhlan järjestävät lapset. Nyt muita juttuja ja jatkan myöhemmin =)
Se on nyt sitten myöhemmin....
Tiistai 19.1 Wexi onneksi olkoon 50 täynnä =) Pakkasta ennustettu 20 ja jopa 30 astetta, en jaksa uskoa että tulee. Olen kyllä hyvin iloinen jos vielä tänä talvena saadaan pakkasta reilulla kädellä =) mikäs siinä, lämmintä kesää pukkaa =)
Päivät vierivät ja aikaa kuluu, olin Siiriä kaitsemassa maanantaina ja tänään tiistaina saapui ilouutinen Ilomäkeen =) Kivelän perhe lisääntyi kaksostytöillä tänään. Saana kävi pikaisesti pyöryttämässä tylleröt maailmaan =) Kampaajalla käyty juhlia varten ja lisäksi kävin hoitelemassa Tuulan ja Sepon päät kevätkuntoon =)
Viikoloppuna on puupirroskurssi. Täytyy aloittaa jonkin mallin suunnittelu etten ole sitten ihan puupäänä siellä =)
Tässä tämänhetken tärkeimmät uutiset ja palaan myöhemmin linjoille. Heippa hei ja moikka moi...

2 kommenttia:

Tuija se toinen kirjoitti...

Mahtava tilhiparvi! On siinä ollut sirkutusta. Pakkanenko ne on kaupungin kupeeseen ajanut?

Pia kirjoitti...

Niin luulen, eikös tilhet aina saavu talveksi kaupungin liepeille =)