tiistai 16. joulukuuta 2008

16.12 joulua

Olen täällä Kuokkalassa Siiriä hoitamassa. Siiri on kohta 2 vuotias pikkuneiti :=) reipas ja iloinen. Kävimme Siirin ja hänen äitinsä Tarun kanssa ostmassa lintusille ruokaa ja muuta kivaa jouluun liittyvää.
Siiri ottaa päikkäreitä joten minä istuskelen koneella ja täydennän blogiani ;=) kyllä lapset ovat helppoja hoidettavia.
Tarun saavuttua poistun takavasemmalle ja lähden vääntämään savea ja luultavasti teen työkaverini tilaamaan tasolasisen joutsenen valmiiksi. Sitten pitäisi suunnitella muutama muu joululahja lasista, onneksi en koskaan jätä mitään viimetippaan :=) tokihan jouluun on vielä reilusti aikaa josta vietän reissussa seuraavat 3 päivää :=) että näin meillä edetän.
Täytyy yrittää ennättää ottamaan kuvia tuotoksistani niin näette etten ole turhaan huhkinut ;=)
Hauskaa ja kiireistä joulun odotusta teille kaikille.

15.12 joulua

Harrastettu on taas lasia ja savea. Kävin myös kampaajalla pitkästä :=) aikaa Salli laittoi raidat. Tuli oiken kivat hiukset. Hain Tuijan kyytiin Vepan kanssa harrastamaan :) ja illasta sitten pelattiin korttia. Olli oli tietty laittamassa ralliautoaan, luulen että auton valmistuttua olemme kaikki huojentuneita. Auton laitto on ollut huolten ja murheiden siivittämä projekti. Jos ei tule väärät osat niin sitten niitä ei ole tullut ollenkaan. Onneksi ja onneksi sen pitäisi valmistua tammikuun alkuun.

1 kommentti:

Äiti kirjoitti...

jouluna ollaan kotona, eikä mennä minnekkään