keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Moikka !

Kelit ovat olleet melkoisen masentavat. Toivon kyllä tosi paljon että säät muuttuisivat talvisimmiksi. Taas on päivä vierähtänyt siivillä. Ollaan oltu pikku Siirin kanssa vähän maailmalla kun äitinsä oli kampaajalla. Kävimme katsomassa Tuijan luona papukaijoja, Siiriä vähän hirvitti kun pitivät kovaa meteliä. Muuten niitä kyllä pohdittin vielä lähtömme jälkeenkin, siitä sitten Kangaslammelle moikkaamaan työporukoita. Siiri oli ihmeissään kun oli niin paljon väkeä, alussa ujostutti mutta Kettu osasi viihdyttää Siipua niin hyvin että kyllä se ujous karisi äkkiä :=) Sitten pikaisesti kotiin syömään ja Millalle kahville ja sitten hain kaikki tavarani Hokkaselta jotka sinne jäivät viikonloppuna.
Pitkästä aikaa kävin moikkaamassa Katri Linnaa kun vein Linnan mummon kirjeitä sinne.
Nyt illasta Milla tuli katsomaan kaikki tallentamani csi:t ja ehkä jää yöksi. Huomenna Lahnajärvi kutsuu, menen Mähös/ Kukkoselle muutamaksi päiväksi lomalle kuten varmaankin jo aiemmin on tullut mainittua. Käyn samalla reissulla Varnian tehtaanmyymälässä ostoksilla. Kotiin tulen luultavasti lauantaina.
Ai niin meinasi unohtua, katsoin Samuli Heimosen haastattelun joka oli tehty Vuoden nuori taiteilija tittelin saamisen johdosta. Mukavan tuntuinen nuori mies, lisäksi maalaa upeita tauluja.
Kyllä taidetta on ilo katsella :=) :=) :=)
Moikka seuraavaan kertaan :=)

1 kommentti:

- Tuija - kirjoitti...

Hyvää reissua ja turvallista sellaista. Terkkuja Mähös/Kukkosille !