keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Ihanaa, pakkasta 4 astetta

Nyt on hymy herkässä, takana 3 h huovutusta ja pakkasta pikkuisen. Laitan teidän iloksi elämäni ensimmäiset huovustyöt nähtäville. Oikealla 2 kpl hiusnauhoja n 40 cm pitkiä ja 3 kpl stressipalloja :=) , siksi sellaisia koska ne ovat ihanan tuntuisia hipelöidä.


Nyt on vain maltettava odottaa 9 päivää ennekö pääsen uudelleen villan kimppuun. Paljon on suunnitelmissa tehdä, en kyllä ole varma ennätänkö muuta tekemään kuin paneeliverhot pajulla. Toivottavasti olen nopea ja näpsäkkä.






Laitan vielä kuvan Norjalaisesta röpelöniskasta (savea) jonka tein kesällä. sen korkeus on 20 cm ja pituus hieman enemmän.
Olen kaiken tämän lisäksi ahkeroinut pajalla sitä lyijylasi-ikkunaa,seurauksena hermoilusta, uurastuksesta ja kaikesta mahdollisesta sain viimeisen lasin menemään rikki :=(. Kiitos ystävälleni Hokkasen Tarjalle, hänellä sattui olemaan samaa lasia 20*20 cm pala. Hän sen ystävällisenä ihmisenä minulle sen antoi, joten huomenna ahkeroin ikkunan valmiiksi. Jos onnistun saamaan lasin ehjänä työhön kiinni ja totta kai saan.
Laitan siitäkin sitten infoa teille miten ja kuinka kävi. Saatan laittaa kuvan teidän ihasteltavaksi. Tilaustöitä :=) otetaan vastaan. Kaiken kokoiset työt onnistuu.
Kohta voin tehdä tilauksesta Huopataidetta, tunnettehan minut en osaa käyttöesineitä juurikaan tehdä.

Nyt sanonkin kaikille hyvää yötä ja menen "ulos" :=)

Ei kommentteja: