tiistai 13. tammikuuta 2009

Tylsää....Keli on ihan karsee, vettä vihmoo ja on niin pirun luikasta että hirvittää.

Eilisen lehdellä oli työkaverini Tuikkas Topi ja hänen vaimonsa Kaija päässyt etusivulle, Urheiluihmisiä isolla U:lla. Meikäläisellä on siis julkisuuden henkilö työtoverina.

Kävin tänään katsomassa Mauria, se on norjalainen metsäkissa. Oli komea otus, se tuli Hannan ja Jarkon sekä Aaro-katin seuraksi. Mauri on vasta vuosikas joten siitä tulee vielä komea kollipoika ;=)

Kävin myös etsimässä mönkijän perään kiinnitettävää ilmatäytteistä pulkkaa, en löytänyt mistään. Kaikkea muuta kyllä löytyi, mm. mattopuukkoja. Useampaa eri mallia paketissa ja "kynäkolvi" sekä nauloja.
Täytyy laittaa hakuun sellainen pulkka että voidaan vedellä toisiamme sillä. Se on nimittäin kuten aiemmin olen maininnut, maailman hauskin lasku- ja vetoväline. Ja lisäksi monikäyttöinen, sopii kaiken ikäisille ihmisille. Pitää vain olla ripaus hulluutta mukana :=)

Olin suunnitellut antavani näytöt kunnallisteknisistä töistä ensikuussa, meni mönkään. Ei voimassa olevaa työsuhdetta, eikä voi palkata vain muutamaksi päiväksi ja töitä ei ole tarjota pitemmäksi aikaa, tosi masentava uutinen. No iso pomo sanoi kyllä sen järjestyvän keväällä, näytön antamisen.
Positiivista siis se että joka tapauksessa töitä tiedossa ;=)
No joka tapauksessa lohdutukseksi ostin Apulannan ja Stellan liput Lutakkoon. Siellä en enää muistakkaan koko näyttöasiaa.

Nyt aion mennä köllöttään ja ottaa Porton haamun käsittelyyn.
Moikka taas ja kelejä teille kaikille.

ps. Alkoi satamaan aikalailla paljon, menen tarkastamaan tulviiko meidän piha näiden rankkasateiden jäljiltä. Vitsi, vitsi, vitsi...
vaan kukaan ei enä naura ;=(

Ei kommentteja: