keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Kivat kelit, ei ainakaan vielä nollassa.

Nyt on verhot valmiit ja Picasso edistyy suurin harppauksin. Tästä on hyvä mennä eteenpäin. Milla tuli katsomaan tallennetut CSI:t ja jää sitten yöksi. Siri jää lenkkikaveriksi mulle tänne, Olli ei ole kovin innostunut lenkkeilemään. On vähän pakko lähteä lenkille kun koiraa vie ulos.

Huomenna on muutenkin ulkoilupäivä, puita tuli 5 mottia ja en ennättänyt vielä kaikkia siirtämään ennen maalaukseen lähtöä. Olli oli ralliauton luona kaupungissa joten sekään ei ole ennättänyt puita siirtää.

Toivottavasti yöllä ei tule lunta.


Laitan kuvan valmiista verhosta, mietin asiaa verhon tiimoilta eilen ja tulin sellaiseen päätelmään että, voin halutessani huom. vain halutessani vaihtaa verhoihin ajankohdasta riippuen koristeet/ somisteet. Esimerkiksi vaikkapa pääsiäiseksi narskuja ja jouluksi vaikkapa havuja. Saa nyt sitten nähdä miten innostun ne alas ottamaan.


Ja siiten stressin aihe ja hermojeni koetin kivi, Picasso. Ei valmis mutta valmistumassa ;=)

Kyllä se pikkuhiljaa alkaa muotoutumaan, en vain ajatellut että mustan ja valkoisen väliin mahtuu niin paljon värejä. Seuraavaksi jatkankin tiikeriäni ja olen hyvin, hyvin iloinen että saan käyttää värejä.
Elämä opettaa sanoi maalauksen opettajanikin ;=)
Nyt täytyy lopettaa ja mennä iltatoimille ja nukkumaan.
Jaksaa sitten huomenna uurastaa puiden parissa. Sallikin tulee huomenna yökylään niin pitää jaksaa valvoa hiukan myöhempään.

1 kommentti:

- Tuija - kirjoitti...

Sekä verho että Picasso ovat upeita : ) Tuo onkin varmaan hyvä idea, että somistelee verhoja mielihalujen mukaan.