tiistai 27. tammikuuta 2009

Pakkasta 6,4 pilvistä

Tiistai 27,1
Tänään kävin Saarijärvellä ja Pirkon kanssa taidekehystämössä. Veimme sinne taulun kehystettäväksi jonka Pirkko on maalannut 5- luokalla. Siinä seurustellessamme kehystäjä alkoi puhumaan maalauskurssista joka on maaliskuussa. Siitä intoutuneena ilmoittauduin maalauskurssille jonka S. Heimonen vetää. Toivottavasti joku peruu sillä sain varapaikan :=( no toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
Sitten käväisimme pizzalla ja paikallisessa taidekahvilassa kafeella.
Neljän maissa lähdin sitten kohti kotia ja uusia seikkailuja.
Illalla kävin Hokkasella paukuttamassa rumpuja, aika hikistä puuhaa ;=) Erjakin intoutui paukuttamaan. Kyllä meillä oli hauskaa ja meteli sen mukaista. Tarja kieri sananmukaisesti lattialla ja piteli korviaan. Pojat sentään korrekteina olivat sitä mieltä että soitimme " ihan hyvin". Sen jälkeen olikin jo hiki ja saunaan menon aika. Sopivasti Katariina saapuikin Arin kanssa luistelemasta. Saunominen on aina kivaa, vaikkei järveen päässytkään.
Sitten pikku iltapalaa naurun remakan saattelemana ja kotiin pika pikaa hiuksia kuivaamaan. Milla soitti vähän 22 jälkeen että subilla alkoi joku uusi sarja jota minun kannattaa katsoa. Ei tuo kovin väärässä ollut, aika hauska, hiukan omituinen jenkkisarja. Täytyy katsoa muutama osa jos se vaikka pysyykin yhtä omituisena :=)
Nyt tutimaan ja unia näkemään.
Maanantai 26.1
Taas on vierähtänyt päivä jos toinenkin. Eilen sain aikaiseksi "verhoon" pajut kiinni ja se on valmiina ikkuna-asennukseen. Ehkäpä saamme sen huomenna paikalleen, riippuu miehen kiireisestä aikataulusta. Muuta en juuri aikaan saanut eilen :=) Rintaliivi kutsuilla käväisimme Tarjan ja Tuijan kanssa Arvosen Sirpan luona. Olikin kiva nähdä pitkästä aikaa :=) Siellä oli myös Kati, Sirpan ja Markun tytär. Aikaa vierinyt nii paljon että Katin perhe olikin jo kasvanut kolmeen lapseen ;=) luuli että Saana, vanhimmainen olisi 7 niin 9 vuotta on jo tyttösellä ikää :=) missä nämä kaikki vuodet ovat??? Illalla sitten läiskimme korttia Tuijan ja Ollin kanssa muutaman pelin.

Ei kommentteja: