lauantai 31. tammikuuta 2009

Pakkasta enää 16.7 aamulla herätessä 18.8

Kello käy nyt 11.20
Taas on käyty kameran kanssa ilvesjahdissa ( miten niin pakkomielteinen)
Koiraa en voinut ottaa mukaan, jo muutaman kymmenen minuutin lenkki niillä karvoilla vaikka oli vaatteet :=) päällä sai sen palelemaan. Siispä koira palautettin ja itse uudelleen matkaan. Tuloksena paljon epätarkkoja kuvia, olen niin hyvä siinä.Laitan muutaman otoksen, ei ehkä ilveksestä mutta...


1. Sokerihuurretut puut, eihän näitä kuvia olekkaan kun satoja mutta otinpahan kuitenkin taas. On niin ihana keli :=)Vasemmalla. Saattaa olla että täältä se tuli, sitä ei voi tietää kun jäljet ovat vanhoja.Oikealla. Ja sitten tuonne se meni! Ilves??? Mistä minä edes tiedän ovatko nuo ilveksen jäljetvai ei: Jokatapauksessa sen jäljet on nähty ja uskon että olen kuvan ne ;=)Kello on nyt 12.10 ja uusi metsästys alkaa. Seuralainenkin on nyt mukana. Ei hätää, nyt on sitten ainakin varmistetusti aidon jäljet tallennettu. Todistaja oli mukana, Tiina R oli tukena ja tunnistamassa asian oikeellisuuden. Hän antoi hyvin "asiantuntevia kommentteja" ja kun meitä oli kaksi asiantuntijaa niin pakkohan se oli uskoa omia silmiään.Tässä teille lupaamani kuvia, jos nyt ei ihan Ilves niin jäljet ;=)
Jälkiä on useampi kuvia joten tässä muutama. Kuten huomaatte ote jälkeien tutkintaan on hyvin asiantunteva. Koon tarkastus ja anturanmuoto ym. ym.
Tämä päivä on ollut hyvin antoisa ilvesjahdin kannalta. Huomenna lisää jahtia.
Moikka moi.

2 kommenttia:

- Tuija - kirjoitti...

mitä sä teit asetuksille ? mulla näkyy teksti yhtebäisenä ?

Pia kirjoitti...

en mitään, en saa sitä näkymään yhtenäisenä