maanantai 2. helmikuuta 2009

Maanantait kaikille

Eilinen oli niin kiireinen päivä ralliautoiluineen ja saunomisineen. Porukkaa oli joten aika kulki siivillä. Laitan pari otosta ajeluista kuvia tuli otettua yli 200 mutta julkaisukelpoisia vähemmän :=)

Tässä kuvasssa Harri kyydittää Tupua. Oli kuulema mahtaa kyytiä. Tuulan päivä oli niin pelastettu kun uskaltautui kyytiin. Kyyditettäviä oli pankinjohtaja, hänen vävynsä, Kalle, Vili ja Osku. Minäkin sitten joskus menen ehkä??? kyytiin jos uskallan. Ei sillä etteikö kuski ole erittäinkin luotettava, mutta....


Osku ja Tuula tulivat Ellin ja Oonan kanssa ralliautoilemaan ja makkaran paistoon. Päivä kuluikin siivillä kun oli hulinaa :=) Pyry ja Anna olivat myös ulkoilemassa kanssamme, tai siis lähinnä Osku, Pyry,Olli ja muut miehet ulkoilivat. Me siirryimme rallihumun jälkeen sisälle tyttöjen kanssa.

Elli vasemmalla ja Oona oikealla, ruuat syöty ja jäätelöt oli nautittu


Tuija ja Tarja tulivat myöhemmmin vääntämään lasia. Olli särki muotin johon Tarja oli tekemässä lautasta ja sitten pudotti Tuija Oranssin lasin lattialle joka luojan kiitos säilyi ehjänä :=) sen jälkeen tulikin passitus pihalle työhuoneelta.

Lisää juttua odotettavissa, nyt ulkoilemaan kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Moikka moi......

Ei kommentteja: