torstai 5. helmikuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä ??

Terve taas.
Aamun lämpötila oli 4,7 pakkasta ja nyt kellon ollessa 21.00 on pakkasta 5.4 ja satelee lunta hiljalleen.

Tässä otos haavasta talviasuisena, se on yksi lempi puistani.

Aamu alkoikin varsin mielenkiintoisesti, äitini soitti ajoissa ja kehoitti nostamaan lipun salkoon kun on Ruuneperin päivä :=) toki sitä kehoitusta oli noudatettava. Sitten kaffen jälkeen kuvaamaan lintuja, sain otoksen Pyystä jota en aio tänne laittaa koska edes minä en saanut selvää kuvasta :=) joten pois vaan roskiin. Puolilta päivin sitten pikainen reissu kaupunkiin tapaamaan erstä nuoruuden tuttua Kirsi V. Titti "Tuija" K, kuuluisa töyhtisten bongaajakin oli kanssamme.
Sitten olikin käytävä kangaskaupassa ostamassa hiukan "pitsiverhoa", kokeilen huovuttaa siihen joitain värejä villaa ja jos se onnistuu teen verhot sillä systeemillä.
Illalla saunoimme Ollin kanssa ja järveen en päässyt koska en ollut ennättänyt sitä avantoa avata. On ollut hiukan kiireitä, huovutin mummolle l. äidilleni ovikoristeen tässä en ole vasta kun asetellut kaikki paikoilleen ja aloitan huovutusta. Se tulee olemaan saman näköinen lähestulkoon kuin tässä kuvassa.ja Tanjalle synttärilahjan :=) Tässä ohessa kirjoitan Pikku Hannan kanssa mesessä. No niin nyt on hoidettu myös puhelu Sallin kanssa, olivat käyneet Luzernissa ja vuoret olivat mahtavat :=) Kiireinen ilta, Suomi voitti Tsekin ja ruotsi johtaa tällä hetkellä 3-2 venäjää. Pitäisiköhän minun laittaa tähän vielä yksi kuva kaikkien iloksi ujosta sinitiaisesta. Aion vielä useinkin kiusata teitä näillä jutuillani. Vaan sepä on onneksi vapaaehtoista täällä käynti.
Aina sitä jotain runoilemista keksii :) Nyt sanon hyvää yötä ja moi. ps. Mandariinit/satsumat on olleet tosi pahan makuisia jo pitään.

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Kohta Tuijan töyhtismetsästys menee pakkomielteen ja painajaisten puolelle... ;-)