keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Tiistain turinat

Aamulla pakkasta 4,5 astetta ja pilvinen sää vallalla.
Eilen oli oikein kiva ulkoilukeli, aurinkoista ja ei paljon pakkasta. Illasta alkoi olla melko kylmää vaikka pakkanen laski, tuuli oli melko vinhaa.
Oheen laitan otoksen jääkoristeesta. Maitopurkkiin tehty :=) toisessa kuivuneita kanervia ja toisessa joitain kuivuneita kesäkukkia. Hyötykäyttöä joka asiassa.
Olemme ulkoilleet Äitini kanssa aika ahkeraan eilen. Ilveksen jäljen metsästystä. Johan mummokin uskoi kun omin silmin jäljet näki. Tässä taas sinitiainen on lähdössä ruokatunnilta, ei laadukas otos mutta tunnelma hyvä. Kuvia tuli otettua melkoinen määrä, niin linnuista kuin myös Ruskasta. Eräs otoksista on mielestäni hieno vaikka tausta onkin puhkipalanut. Laitan sen nyt tähän kohtaan.



Haluan sanoa tästä kuvasta vain sen; mielestäni Ruskan ominaisilme tulee tässä kuvassa niin hyvin esiin. Sillä on usien tuo alakuloinen ilme päällä.
Aamupäivällä tuli työkaverin Hanna L käymään päiväkahvin merkeissä. Saimme jopa sovittua työkavereiden tapaamis reissun :=) Nyt täytyy laittaa vielä pari otosta. Sinitiainen
ja töyhtötiainen koivussa odottelevat vuoroaan lintulaudalle. Nyt on lopetettava kirjoittelu, täytyy lähteä öljyvärimaalauskurssille. Moikka seuraavaaan kertaan, tähän on hyvä lopettaa PMMP:n Viimeiseen valitusvirteen.

Ei kommentteja: