tiistai 10. maaliskuuta 2009

Lasia ja opettelua

No niin, taas on päivä kulunut työhuoneella ja välillä koneella :=) Laitoin testikuvan tuohon viereen. Kyllä tuon pitäisi ainakin aueta. Olen siis ollut työhuoneella Titti Koon kanssa, Titti teki lyijylasityönsä valmiiksi :-) ja minulla valaisimeen lasi on vasta suunnitteilla. Lasi, ( tietty/haluttu) nimittäin meinaa loppua kesken. Mikä siinä oikein on että olevinaan kaikkia laseja ja värejä löytyy, sitten kun alat jotain rakentamaan niin tulee vastaan se että sävyt eivät passaakkaan keskenään. Tylsää :-(

Onneksi pikkusiukku Suikki auttoi ensimmäisen karikon yli :-) ja ehkä Tarja H seuraavan. Torstaina menen tarkastuskäynnille, sitten selviää saanko sieltä tiettyä vihreää lasia. No niin, tähän väliin sitten testikuva 2.
Tarkastettu on ja toimii :-) Kuva on otettu Isolta- Vasaraiselta kun myrsky oli nousemassa. Voitte vain kuvitella kuinka sutjakkaasti airot liikkuivat :-) sen lisäksi vene on raahattava ruovikon ohi ja putken läpi tien ali meidän järvelle. Onneksi emme hukkuneet tai muuten vahingoittuneet. Kuva on muuten otettu ensimmäisenä kesänämme täällä Pienellä-Vasaraisella. Nyt poistun taka-vasemmalle ja sanon moikka, moit.

Ei kommentteja: