torstai 12. maaliskuuta 2009

Torstai

Eilinen meni työhuonetta siivoillessa ja muuten vaan hengaillessa. Tuija K oli kanssani siivoamassa. Päivä meni hurauksessa, meinasin myöhästyä emaloinnistakin. Emaloinnissa sain aikaan koepalan josta näkyy kaikkien emalijauhojeni väri. Suunnittelu on helpompaa kun tietää värit. Tarkoitukseni on tehdä pikkupalasista taulu, saa nähdä onnistunko siinä ikinä. Aihe on jo päässä, pitäisi piirtää "kaavat" ja sitten siirtää kuparilevyille. Emaloinnin jälkeen sitten äkkiä maalauskurssille, siellä jatkoin tiikerin tekoa. Valmistuu sekin aikataulun ( kurssin loppuun) mukaan. Tässä teille kuva joka on otettu yli 5 vuotta sitten, läytyi arkistosta :-) meillä oli silloin vielä Huussi. Saa arvata kuka siellä on :-)

Tänään minulla on palaveri Katariina H:n kanssa, olemme menossa grafiikankurssille lauantaina. Täytyy neuvotella Katariinan kanssa millaisen piirustuksen hän voi tehdä. Koko on ratkaiseva, sen on mahduttava painopellin palalle. Sitten Millan ja Ollin kanssa menemme Naistenpäivän kunniaksi "illalliselle", tarkoituksemme oli mennä jo sunnuntaina. Kävi niin että olin kurssilla, yllätys, yllätys joten jouduttiin siirtämään tähän päivään. Mutta kyllä se ruoka tänäänkin maistuu :-) Laitankin siitä johtuen kuvan, ei minun kalasaaliista vaan Henkan :-)
Käväisin aamulla pikku lenkillä ja linnut laulavat kilpaa. Täytyy aloittaa surffailu netin ihmeelliseen maailmaan ja selvittää posliininpolttouunien hintoja. Tarjolla olisi nimittäin vanha uuni joka myytäisiin Edullisesti :-) Ratkaiseva tekijä nyt onkin, paljonko on maximilämpötila siinä. Jos saadaan lämpö nousemaan 800 asteeseen niin silloin uuni vaihtaa omistajaa. Ehdotankin ystävilleni että perustaisimme uuniosuuskunnan. Nyt on pakko lähteä ulkoilemaan lisää, alkaa olla paikat niin jumissa. Työhuoneen huonopuoli on ainoastaan se että, siellä kuluu aika liian hyvin ei tule lähdettyä jaloittelemaan ja sen huomaa vasta seuraavana päivänä.
ps. meinasin unohtaa kertoa, tai olen voinut jo kertoakin mutta kerronpa uudelleen :-) Pinkin lippu on taskussa :-) Merja L-S ja serkkuni Heli lähtevät kanssani 12.11.2009 bailaamaan.
Nyt. moikka moi.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Minä?

Äiti kirjoitti...

Opin vahingossa miten saan kuvista suurempia. Noo MUTTA kaikista kuvista ei tule suurennoksia!!???
Olisikohan vika kuvien otto ajasta ? en tiijä? Nämä nykyään (lähiaikoina)
otetut kuvat kyllä suurentuvat

Tämä oli sellainen otaksuma.Voin olla väärässäkin toteaa Äityli.