torstai 19. maaliskuuta 2009

Rallia

Tänään oli ralliautoilu päivä. Olli oli testaamassa autoa lauantain kisaa varten Hirvimäen harjoituspätkällä Variksen Jukan kanssa. Me Eepen kanssa oltiin huoltojoukoissa :-) Eepe huolsi autoa ja minä huolsin kuvia ja makkaraa pojille. Valmiiksi infoa teille ( Suvi ja Tuija) taaskaan kuvat ei aukea isoina. Täytyy ehkä perehtyä asiaan, välillä tuntuu että toimii ja välillä taas ei toimi. Tutkin asiaa kunhan kiireet hellittää.

Tämän kuvan otin työpaikan pihalla olevilta kallioilta. Kävin moikkaamassa duunikavereita. Toivottavasti tapaamme työn merkeissä kohtuu pian. Noin puoli kolme starttasimme Kiilatieltä matkaan. Ajot sujuivat oikein mallikkaasti. Rengas valinta oli väärä, vaihto uusiin. Sen jälkeen menikin paremmin kun olimme vaihtaneet jäärenkaat ( mitä tarkoittaneekaan) alle.
Minä yritin bongata samalla lintuja, ei ainuttakaan näkynyt saati kuulunut. Ilveksen jäljet näin ja ralliauton useaan otteeseen :-) Tässä menoa " huonommilla" renkailla :-) Keli oli kyllä mitä mainioin, aurinko lämmitti jo tosi mukavasti.
Kuvien laatu on hiukan sitä sun tätä, ei ollut oikein hyviä paikkoja mistä oli kuvia ottanut. Renkaan vaihdon jälkeen etsin paikka mikä olisi ollut korkeammalla. Lyösin tukkipinon jonka päälle könysin. Lunta oli ojassa niin paljon että mun kiikarit oli yltäpäältä lumessa kun konttasin siellä. Harmi ettei kukaan ollut kuvaamassa mua :-)
No niin, renkaat vaihdettiin ja makkarat paistettiin. Sitten taas uusia kierroksia. Miehet sanoivat että heti oli parempi ajaa. Pitoa ja luistoa ja liukkautta ja mitä kaikkea ralliin kuuluukaan??? oli sopivasti :-) Meidän aika kului oikein rattoisasti, huomaamatta kello olikin jo kuusi, oli aika lähteä kotia kohti. Kyläsepän kautta tulimme. Hörpimme kahvit ja nautimme kuka mitäkin oheistuotteita. Hain vain auton Kiilatieltä ja pöräytin Hokkasen kautta, vein Katariinan taideteokset ja kävin tankilla. Kotona oli vasta kahdeksan aikaan, äkkiä sauna ja takka tulille että pääsee ajoissa nukkumaan. No tässä on tulos :-) kello käy puoltayötä ja minä istun yhä koneella lörpöttelemässä. Sitten vielä viimeinen rallikuva, koska ilman lintua ei voi lopettaa juttuja :-)

Lintupa tietenkin. Tuli niin kiva kuva "sinitintistä piilossa". Eikös vain olekkin hyvä otos, ovat niin söpösiä kun hakevat pähkinäitä ja sitten kuvittelevat olevansa minulta piilossa. Minä vanha kamerakyttä :-) Kuva on omasta pihasta aamullisen bongauksen tulos.

Koneelle luultavasti/toivottavasti en pääse ennen sunnuntaita. Se tarkoittaisi sitä että olen päässyt maalauskurssille Saarijärvellä. Kaikki pitäkää peukkuja mun puolesta.

Sitten ei muuta kuin moikka moi.

2 kommenttia:

Äiti kirjoitti...

Nonnii, onhan sitä muutakin kuvattavaa. ihan iloks pistää, vaikken niin tuosta rallista oikeastaan välitä. Ollia tässä nyt vähän aattelin.

- Tuija - kirjoitti...

Mahtava toi jää"vuori" !
teillä oli hieno päivä viettää ulkona....meillä meni siitä 4 h autossa istumiseen.