tiistai 23. kesäkuuta 2009

Tiistai 23.6

Päivin synttärit, Onnea paljon :-)
Juhannus meni oikein mallikkaasti :-) kotona lorvien ja synttäreitä juhlien oikein olan takaa. Perjantai päivän edettyä tulikin Salli, Meri, Henna ja Rafael syömään ja seurustelemaan. Päivä kului oikein rattoisasti. Illalla tulivat Hokkaset yökylään. Syötiin, saunottiin ja uitiin. Myöhemmin Olli ja Ari vei lapset kokolle. Tarjan kanssa istuttiin ja turistiin kunnes "pojat" saapuivat lasten kanssa kotiin. Kello olikin jo puoli 1 joten kyllä sitä iltatoimien jälkeen jouti jo petin pohjalle :-) Aamu alkoi sateisena, sitä seurasikin sitten koko päivän. Vaan eipä tuo haitannut kun on kuitenkin tuo katto kunnossa :-) Iltapäivällä saapuivat Tuija ja Peppo Vertin kanssa. Siinä välissä ennätti isäni "Pappa" ja Raijakin pyörähtämään kahvilla, vaan eipä saunoneet vaikka sitä oli tarjolla. Aika meni taas kerran joutuin kun kortit otettiin esille. Se ei kyllä ole meille ongelma :-) nimittäin ajan kuluttaminen. Onneksi sentään päästiin jo ennen puolta yötä nukkumaan :-)
Aamulla oli niin kaunista ja aurinkoista että silmiin sattuu vieläkin :-) Päivän edetessä saapuivat Salli, Milla, Meri, Jori ja Lari syömään. Suvi ja äitini "Mummo" saapuivat iltapäivällä kakkukahveille ja siitä pikkuhiljaa muutkin vieraat. Päivä sujui nopeaakin nopeammin. Illalla tavanmukaan saunottin ja uitiin, tai siis osa vieraista ( Tuija). Ilta rauhoittui pikkuhiljaa. Päivän kruunasi komissaario Lewis, on muuten tosi hyvä sarja.

Aherrettu on näyttöjen parissa niin ettei ennätä päivityksiä tehdä. Työ vie kaiken ajan, vapaa-aikaa ei jää juuri mihinkään. En ole ennättänyt maalaamaan, vääntämään savea puhumattakaan että olisi ennättänyt lasitöitä tehdä. Onneksi on kohta loma ja silloin ehkä onnistuu harrastaa. Nyt menen hiusten kuivaukseen ja yöpuulle. Taas tulee jossain vaiheessa kuulumisia. Malttakaa mielenne :-)
Hyvää kesää kaikille tasapuolisesti :-)

Ei kommentteja: