lauantai 24. lokakuuta 2009

Lauantai ja YK:n päivä

Moikka =)
Taas on kulunut tovi siitä kun kirjoittelin, paljon on tapahtunut sillä välin. Eilen oli viiimeinen työpäivä, toivottavasti vain puoli vuotta työttömyyttä. Koskaan ei ole varmaa ettää saa saman duunipaikan takaisin lupauksista huolimatta :( Elän kuitenkin toivoa täyttä :) Kurssille voin päästä ensivuoden alkupuolella, riippuu siitä lähteekö paljon vakiväkeä. Jos niin sitten ei minulla ole asiaa kurssille :( Toivon kyllä että innostus on samaa luokkaa kuin aiemmin, eli ei ole kiinnostusta kursseille. No se selviää piakkoin.
Tänään sain mielenkiitoisen puhelinsoiton ystävältäni Lehmosen Ellulta, hän oli sienessä siskoni Anun ja Sirkku Mäkisen kanssa. Puhelu koski heidän sienireissuaan, olivat eksyneet sienestyksen huumasta :) Toivoivat että olisin osannut neuvoa heitä puhelimen välityksellä. Eipä se tainnut onnistua ja suosittelin että soittavat Ollille ( miehelleni) Nooo, jonkin ajan päästä viesti jo puhelimeeni tulikin, olivat löytäneet itsensä Kuikasta ;) tämä asia ei hevillä painu unholaan.

Eilen oli huovutuskurssin ensimmäinen huovutus päivä. Sain aikaiseksi tuollaisen olutpullon "kylmentimen" saunaoluelle. Ihanaa, huomenna testaan sitä. Toivottavasti toimii, ohjeeksi sain että se pitää kastella kylmällä vedellä : O aion kuitenkin testata sitä ihan vaan kuivana ensin.
Tämä viereinen työ on Raijan?? Siitä on tarkoitus tehdä takki. Laitan kuvia huomenna tänne lisää kun saadaan töitä valmiiksi :) Julkaisen tämän siten ollen kesken eräisenä ilman lisä kuvia.
1 kommentti:

Äiti kirjoitti...

Utelias minä, minkälainen takki olis'ja mihin tarkoitukseen? Lämmin se ainakin tulee olemaan.