sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Suununtai 18.10

Vas. kuva muutaman päivän takaa, oli melko kosteaa säätä. Oik. kuva otettu perjantaina, muistaakseni. Aamu alkoi vesisateella joka muuttui pikkuhiljaa rännäksi. Aamun metsälenkki tehty Sirin kanssa ja tarkastettu sienitilanne lähimetsistä :) Sillä aikaa siirtyy kuvat koneelle näppärästi ulkoiselle


tallennusboxille. Siri harrasti puolukoiden syömistä sillä aikaa kun minä tähyilin lintuja, se ei jaksa innostua puihin tuijottelusta ( miksiköhän). Nyt on kuvat siirtyneet ja jäljellä järjestely. Siinä saattaa mennä enemmänkin aikaa. Lähden käymään kaupungissa. Alla Ellu, sienirisukossa :)
Anu vasemmalla kuusikossa.
Anu ja Ellu saapuivat kahdentoista jälkeen, Ellu potien migreeniä ja Anu muuten vaan innoissaan sienireissusta ;) Metsäänhän me mentiinkin heti kahvittelun jälkeen, vaan oishan tuota voinut olla menenättäkin :( Oli nimittäin p***a reissu. Sirkun kuuluisa supparipaikka ei löytynyt tänäänkään. Ollaan sitä nyt Sirkun ohjeiden/omien päätelmien mukaan etsitty. Ei sitä ole olemassakaan, luulen minä. NO kuvia tuli, niitäpä tässä muutama. Vasemmalla oleva kivi löytyi viimeisen ja parhaan sienipaikan läheltä, aika hieno, eikö?
Oikealla taas kivi joka oli meidän ensimmäisen könyämisreissun varrelta :) Oli oikein kiva muuten, aurinko paistoi ja sää suosi. Sienet pysyttelivät tiivisti maan alla :( Muutama litra saatiin, ei siitä paljon tule kun ne kuivattaa. Muuten viikko on mennyt töiden merkeissä, kasvit tulivat kaikki, yhtä puuta lukuunottamatta . Ensi viikko tulee olemaan meillä kiireinen jos aiotaan saada kaikki puut, pensaat ja perennat maahan. Toivomme tietysti lämmintä säätä, ei ole hauskaa kangen avulla istuttaa :( lapio kun ei mene vaikka maa olisi jäässä vain muutaman sentin. Nyt on mentävä töllön ääreen, alkaa Kova laki, Lontoo. Se on mielestäni hyvä sarja. Siispä moikka moi ja heippa hei taas.

Ei kommentteja: