perjantai 19. maaliskuuta 2010

18- 25.3.2010

Tänään torstaina 18.3 oli suuri päivä. Hain Suvianna ja Matthiaksen Luonetjärven lentältä. saapuivat saksasta pikavisiitille. Heidän reissunsa päätarkoitus on ystäväpariskunnan vihkiminenjuhlat. Paljon ennätettiin torstaina asioita puida =) saunottiin ja Matthias harrasti avantouintia. Ensikertaa elämässään =) Suvianna jätti väliin siunatun tilansa vuoksi =) 19 perjantaina sitten minulla oli ohjelmassa äidin kukka-asiat, multaa ym, ym. Vieraat hoitelivat velvollisuuksiaan ystäviensä tykönä ja sitten vein heidät Kortelaiselle. Siellä tarkoitus viettää muutama yö.
Tähän väliin kevennystä =) Kuvattuna tilhi Kortelaisen omppupuussa joskus pari vikkoa sitten =) kaunis on lintunen.
Kävin illalla kuvaamassa Sallin opinnäytetyön mallit ja sitten pikaisesti kotiin =) Minun ohjelmaani kuuluu lyijylasikurssi la-su. Sain aikaiseksi yhden ikkunan, jumaliste että oli vaikeata saada se valmiiksi. Lasi oli erikoispaksua ja erittäin hankalaa työstää kiskojen väliin, tuskainen viikonloppu oli kaikelta osin kurssin suhteen =( Vieraat kyllä paikkasivat surkeaa olotilaani paljon =) Sunnuntaina Bandillat palasivat takaisin meille. Ilta kului saaunomisen merkeissä. Tuija ja Peppo olivat myöskin saapuneet saunomaan. Maanantaina heitin Suviannan ja Matthiaksen Luonetjärven kentälle kotiin paluulennolle. Takaisin palatessa hain kaikki kodinkoneet Millan keittiöön ja hoitelin muutaman asian kaupungilla. Tiistai kului kotosalla. Keskiviinna saapui Hanna Keljo savenvääntöön =) koko päivähän siinä hurahti. Välillä tauoilla Poirottia ja ruokailua. Illalla sitten öljyvärimaalausta ja valmis taulu ;) Koko 90*47 cm, ihana oli maalata isoa taulua ;)
enää ei ole maalausta montaa kertaa ennen kesää. Onneksi työt alkavat ehkä jopa kenties kolmen viikon päästä. Ei sitä varmaksi vielä tiedä, kaikki riippuu mitä "isot" pomot päättää. Nyt täytyy lopettaa löpötys ja lähteä tapaamaan Kitiä muistitikun merkeissä =) Moikka moi ja heippa hei.

Ei kommentteja: