sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

11 - 18.3.2010

Kevättä, kevättä rinnoissa ;)
Viikko vierähti =) Maanantaina kaupunkipäivä, sain aikaiseksi ulkoilutakin ( musta). Tiistaina olikin harrastuksia kerrakseen, työhuoneella vierähti koko paivä. Hanna oli kanssani ahertamassa =) Niin myös keskiviikkona, vain ilman Hannaa =) Kelit ovat olleet mitä sattuu ; ) Torstaina olimme illalla äitini, sisareni ja sisarentytön kanssa katsomassa E4 Farssia Kaikki varkaat eivät ole varkaissa (jotain tuohon suuntaan) kyllä olikin hyvä. Vatsalihakset kipeinä seuraavana päivänä.
Perjantaina tuli Tuija valmistelemaan lyijylasikurssin materiaalia, jäi vähiin. Suurin osa aikaa kului hänellä kameran kanssa heiluessa =) sain itse laikattua kolmea palaa vaille valmiiksi työn. Täytyy metsästää jostain nuo kolme laisnpalaa sillä juuri se lasi oli loppu :( Illasta olimme Millan kanssa kierroksella, kaakilit kiikarissa. Löydettiinkin sopivia malleja. Itse löysin monta hienoa mallia, lapsi ei kelpuuttanut koska minulla on niin kallis maku. Yleensä minun ostokseni kaatuvatkin hintaa =) mottoni on " jos rahat ei riitä, niin säästetään" tai jätetään ostamatta korvikettakaan =)
Viikoloppuna olin emälointikurssilla, uuneja olikin vain yksi pieni joten työt sen myötä. Sain aikaiseksi muutamia koruja, ei juuri muuta voinut tehdä uunin koon vuoksi. Hiukan jäi harmittamaan, oli valmistellut pihalintu sarjaan kolme uutta kuvaa. Ne jäivät nyt toteuttamatta =( Lauantai-iltana Nina ja Pinja kävivät meitä ilahduttamassa, saunottiin ja juoruttiin =) =) Iltamyöhällä sitten Lutakkoon, hain Pirjon kyytiin ja menoksi Alanko Teholla keikalle. Paikalle oli myös saapuneet Merja L-S ja Heikki S, Tero ? ja Tanja H sekä Tuija K. Paikka oli loppuunmyyty ja tungokseen asti täynnä. Kaksi tuntia hikeä, verta ja kyyneletä ;) MAHTAVAA taas kerran. Sunnuntaiaamu olikin aika kankea koska kotona olin yhden jälkeen. Kurssipäivä meni kuitenkin ihan hyvin. Viikon päivitys on näin ollen valmis. Kuvia tulee myöhemmin niin lyijylasi kuin emalointikusrssilta =) Nyt siis moikka moi ja heippa hei =)

Ei kommentteja: